La comparsa del CRAE desfila com a “Amics dels aliens” a la rua de l’Ajuntament de Mataró

La comparsa del CRAE desfila com a “Amics dels aliens” a la rua de l’Ajuntament de Mataró

Després de setmanes de preparació de disfresses, de complements i de coreografies,  la comparsa dels infants i adolescents del CRAE va desfilar a la rua de Carnestoltes de l’Ajuntament de Mataró el passat dissabte. Es van anomenar “Amics dels aliens” i, tal i com diu el seu nom, els nens i nenes anaven disfressats d’aquestes espècies i desplaçant una nau espacial feta per ells mateixos. Els acompanyava, com no podia ser d’una altra manera, el Drac Mas, figura icònica amb la que es va fundar la comparsa. Un parell de famílies es van unir a la colla i van desfilar amb els infants i adoelscents.

Una rua que va sorprendre per l’amplíssima participació: 26 comparses i més de 1.000 persones desfilant. El gaudi i la motivació perquè sortís tot perfecte defineix l’estona que van passar els nens i nenes. Sempre que desfilen amb la comparsa s’ajuden, fan equip i es cuiden uns als altres. Una activitat que els uneix i els fa gaudir al màxim, cosa que per suposat fa que des de l’Equip Educatiu es pensi en nous llocs on desfilar i participar i en fer créixer aquest projecte.

 

La transversalitat del CFP, present també a la Colla Mas Sant Jordi

Si alguna cosa està a l’ADN de la nostra entitat és la coordinació entre els diversos serveis. Comptem amb més d’una vintena de recursos, cosa que permet que es facin itineraris personalitzats i transversals per totes les persones que atenem.

En el cas de la colla Mas Sant Jordi, la comparsa del CRAE, hi ha hagut una coordinació i treball conjunt amb l’equip de Manteniment i Prelaboral, que ha ajudat als infants i adolescents a construir el Drac. A més, estem començant a treballar per afegir-hi un grup de percussió. És una activitat on participen joves atesos des del Servei de Rehabilitació Comunitària. Esperem que ben aviat sigui una realitat.