Bricura i Pati Interior acomiaden l’any amb programes especials

Bricura i Pati Interior acomiaden l’any amb programes especials

Els dos espais radiofònics dels Serveis de Rehabilitació Comunitària del CFP van comptar amb la presència de professionals de l’entitat a les seves gravacions de desembre

 

Els dos programes de ràdio que protagonitzen mensualment els usuaris i usuàries dels Serveis de Rehabilitació Comunitària Maresme i Burriac del CFP van gravar els seus episodis de desembre amb la presència de diversos professionals del Centre que van explicar algunes de les activitats i serveis amb els que treballen.

 

En concret, a Pati Interior de Mataró Ràdio es va gravar un especial en el que van participar Carla Budó i Luciana Zelikowicz (educadores socials de l’entitat), Jaume Rodon (director tècnic del Centre Especial La Klosca) i Esteve Rubió (responsable dels pisos de l’Àrea de Suport a Joves Tutelats i Ex-tutelats).

 

La nostra companya Carla Budó ens va explicar com funciona la UPE (Unitat de Prevenció de l’Exclusió), un servei dedicat a joves de 16 a 30 anys amb l’objectiu d’identificar i preveure situacions d’exclusió social i millorar la qualitat de vida de les persones que atén. Tot seguit, la Luciana Zelikowicz ens va explicar l’activitat d’equinoteràpia que porten a terme els usuaris i usuàries del Servei de Rehabilitació Comunitària.

 

També vam tenir temps de parlar amb Jaume Rodon sobre la granja d’ous ecològics amb funció social “La Klosca” que forma part del CFP. Per últim, l’Esteve Rubió va mostrar-nos els serveis de pisos amb suport amb els que compta l’entitat i amb ell vam reflexionar sobre el fenomen dels Menors Estrangers No Acompanyats que arriben al nostre país.

 

També a Ràdio Premià de Mar, a l’espai Bricura, vam comptar amb la directora del Servei de Rehabilitació Comunitària Burriac Laura Gómez. Ella ens va explicar la relació d’aquest equipament amb la població i les activitats que s’hi fan.

 

Tot plegat una bona manera d’acabar l’any amb les opinions i coneixement dels professionals de la nostra entitat. Tant Pati Interior com Bricura tornaran al gener amb les forces renovades.