Comença la formació a professionals del CFP sobre la Política de Protecció i Bon tracte a la infància i l’adolescència de l’entitat

Comença la formació a professionals del CFP sobre la Política de Protecció i Bon tracte a la infància i l’adolescència de l’entitat

Aquesta setmana en Salvador Arévalo, delegat de Protecció a la Infància del Centre de Formació i Prevenció, ha fet la primera sessió formativa sobre la Política de Protecció i Bon tracte a la infància i l’adolescència a professionals de l’entitat.

Ho ha fet amb l’equip de Pisos assistits per a joves. Una presentació que es farà a tots els professionals de l’entitat perquè coneguin la Política de Protecció i Bon tracte a la infància i l’adolescència, s’hi adhereixin i adquireixin el compromís de vetllar perquè es compleixi. Tal com va comentar Arévalo: “A vegades pensem que és una política només pels serveis que treballen a infància. Això no és així, és una política per tota l’entitat.”

Aconseguir que els professionals de l’entitat treballin alineats amb aquesta Política i tenint-la present en la seva pràctica diària és la base perquè es compleixi. També, que la comentin entre les persones que acompanyem, des dels infants del CRAE fins a les persones adultes. Així ho va transmetre en Salvador Arévalo.

Aquest és el primer pas per la implementació de la Política que, poc a poc, però amb passos ferms, anirem desplegant a fi de que es compleixi en tots els serveis que oferim.