El CFP col•labora en la festa solidària del Dia Mundial de la Salut Mental

El CFP col•labora en la festa solidària del Dia Mundial de la Salut Mental

El passat 9 d’octubre usuaris i educadors del centre van desplaçar-se fins a la Plaça Universitat de Barcelona per participar en els actes preparats per la diada

DSC_1469

El CFP no es va voler perdre la oportunitat de celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental aquest passat 9 d’octubre. Educadors i usuaris dels diferents serveis que desenvolupa l’associació van agafar rumb a Barcelona per participar en els actes que Fòrum Salut Mental havia organitzat per a l’ocasió a la Plaça Universitat de Barcelona.

Durant l’acte es van organitzar diverses activitats on la gent podia demostrar el seu compromís amb la millora de la salut mental de les persones. Així doncs, es van muntar uns miralls en els que tothom qui volés es podia fer un “selfie” o un mural on escriure missatges relacionats amb la temàtica de la diada. També les diverses associacions implicades tenien les seves parades on la gent es podia informar de les seves actuacions i projectes.

Van ser moltes les persones que es van acostar a la parada del Centre de Formació i Prevenció per preguntar sobre els cursos laborals, la producció d’ous ecològics de la granja La Klosca, el servei d’intercanvi de llibres de Llibre Actiu, el programa artístic per a la integració d’AlterArte i d’altres activitats que també portem a terme des de l’entitat.

Per a finalitzar la jornada, es van repartir unes peces de Tetris que els assistents havien d’aixecar en un moment i es va interpretar una cançó que incloïa el hashtag #socelreflexdelasalutmental, que va tenir molta presència a les xarxes socials. Per últim, la Consellera de Benestar Social i Família i Sotspresidenta de la Generalitat, Neus Munté, i la comissionada de salut de l’Ajuntament de Barcelona, Gemma Tarafa, van dirigir els discursos institucionals per a posar punt i final a uns actes amb un clar to solidari i reivindicatiu.