El CFP es compromet amb la inserció laboral del col·lectiu amb diversitat funcional

El CFP es compromet amb la inserció laboral del col·lectiu amb diversitat funcional

El director del centre Jaume Clupés ha signat, juntament amb tres altres entitats, el nou conveni “Creant Oportunitats per a les persones amb diversitat funcional” que té previst oferir possibilitats de contractació a 50 persones

IMG_20170519_110441

Aquest divendres s’ha signat al Servei d’Ocupació de Mataró el nou conveni “Creant Oportunitats per a les persones amb diversitat funcional” amb la presència del Regidor Delegat d’Educació i Treball de l’Ajuntament de Mataró i les associacions participants: El Centre de Formació i Prevenció, la Fundació el Maresme, la Fundació Ecom-SIL i el Consell Comarcal del Maresme – OTL. El programa té previst poder oferir possibilitats d’inserció laboral a 50 persones dels col·lectius amb els quals treballen aquestes quatre entitats.

El nou conveni, cofinançat entre el consistori mataroní i la Diputació de Barcelona, invertirà 110000€ per a portar a terme el programa. Miquel Àngel Vadell, Regidor d’Educació i Treball, ha indicat la intenció de l’Ajuntament de treballar fermament en xarxa tant amb les entitats socials com amb les empreses contractants per tal d’aconseguir els objectius marcats.

IMG_20170519_111434

Per la seva banda Jaume Clupés, director del Centre de Formació i Prevenció, ha destacat el compromís de les entitats signants en aquest programa i la conveniència d’augmentar progressivament el nombre d’accions en l’àmbit de la inserció laboral dels col·lectius en risc d’exclusió per part de l’Administració.

El programa “Creant Oportunitats per a les persones amb diversitat funcional”, que serà vigent fins al final de 2017, oferirà incentius a les empreses que contractin i els usuaris i usuàries del servei gaudiran de seguiment i suport durant tot el seu procés d’inserció per tal d’assegurar l’èxit de la iniciativa amb un alt percentatge de llocs de treball aconseguits.