El CFP inicia el nou programa “Prospecció a mida en xarxa”

El CFP inicia el nou programa “Prospecció a mida en xarxa”

Aquest programa d’inserció laboral mitjançant l’enllaç entre usuaris i empreses ha comptat amb la contractació d’una nova professional del sector

 

Aquest 15 de novembre ha començat un nou programa adreçat a persones en risc d’exclusió que atén la nostra entitat. Es tracta de “Prospecció a mida en xarxa”, un servei que forma part del Departament d’Intermediació Laboral i que té l’objectiu de cercar oportunitats de feina mitjançant la valoració de les necessitats de personal d’empreses col·laboradores i de les persones inscrites al programa.

 

El programa “Prospecció a mida en xarxa” compta amb la col·laboració de la Obra Social La Caixa. El passat 7 de setembre la direcció del CFP i representants de l’entitat bancària van reunir-se a la seu de l’Associació per tal d’acordar un conveni de col·laboració. Gràcies a l’aportació de La Caixa, s’ha pogut tirar endavant aquest projecte i s’ha contractat una professional que s’encarregarà de ser l’enllaç entre empreses i candidats.

 

El programa estarà actiu fins a desembre del 2019 i no significarà cap cost per a les empreses que contractin a treballadors en el marc d’aquest servei. Per als usuaris en canvi, suposarà l’accés al món laboral amb la supervisió dels tècnics de la nostra entitat.