Els dos autors de la mostra “Paisatges i Bodegons” presenten la seva col·lecció

Els dos autors de la mostra “Paisatges i Bodegons” presenten la seva col·lecció

L’exposició allotjada a la biblioteca Pompeu Fabra de Mataró ha rebut la visita dels companys dels Serveis de Rehabilitació Comunitària de Mataró i Premià

Ricard Galícia i Ricard López van inaugurar l’exposició “Paisatges i Bodegons” el passat dia 1 de juny al vestíbul de la biblioteca Pompeu Fabra de Mataró. Aquest divendres ha estat el torn d’ensenyar als seus companys dels Serveis de Rehabilitació Comunitària de Mataró i Premià el treball que han estat desenvolupant durant la seva participació al projecte artístic del Centre de Formació i Prevenció i també les pintures que ja havien creat anteriorment.

Els dos usuaris d’AlterArte han explicat amb  molta il·lusió la seva motivació a l’hora de poder exhibir una exposició pròpia en un espai públic i concorregut. Era la primera vegada que comptaven amb un equipament municipal per a mostrar les seves creacions i els seus col·legues del públic  també han contribuït al seu entusiasme, ja que els han fet saber la seva admiració pel treball dels “dos Ricards”.

La col·lecció està allotjada just a l’entrada de la biblioteca i inclou un recull de quadres molt diversos que reflecteixen la trajectòria de les seves obres durant un llarg període de temps. Entre ells es poden trobar treballs actuals i també d’altres dels anys 1992 al 1995, que han ajudat a completar la mostra i a representar l’evolució en les seves tècniques de pintura.

Per finalitzar la visita, els usuaris dels SRC han comptat amb la presència d’una treballadora de la biblioteca, que els ha ensenyat les instal·lacions i com funciona el servei de préstec i reserva. Alguns d’ells fins i tot han optat per fer-se o renovar-se el carnet de la biblioteca per poder seguir utilitzant el servei més endavant.