L’escola Àngela Bransuela col·labora amb Llibre Actiu aportant llibres de la seva biblioteca

L’escola Àngela Bransuela col·labora amb Llibre Actiu aportant llibres de la seva biblioteca

Aquest centre educatiu mataroní també va pensar l’any passat en el Centre de Formació i Prevenció per al seu projecte d’emprenedoria Cueme


CIMG0309

L’escola Àngela Bransuela de Mataró es va posar en contacte recentment amb el servei d’intercanvi de llibres del Centre de Formació i Prevenció, Llibre Actiu, per cedir-li una bona quantitat de llibres de la biblioteca escolar. En total van ser 20 caixes plenes de publicacions que passaran a formar part de la col·lecció d’aquest programa cultural.

El contacte per aquesta col·laboració es va produir gràcies al bidell de l’escola, que és usuari de Llibre Actiu i freqüenta l’equipament per practicar-hi l’intercanvi de llibres. Quan va saber que s’estava renovant la biblioteca del col·legi, va pensar en primer lloc amb Llibre Actiu per proposar-los la cessió d’aquest material.

L’escola Àngela Bransuela també va contactar amb el CFP l’any passat, ja que els i les alumnes de 6è A del col·legi van triar al Centre de Formació i Prevenció com a col·laborador al seu projecte d’emprenedoria Cueme. En aquella ocasió, representants del CFP van anar al centre educatiu a explicar com funcionava l’associació i van seguir el procés de la cooperativa social que van formar els nois i noies.

 

Podeu llegir les notícies sobre aquest projecte Cueme en aquests enllaços:

http://bit.ly/2tlgiHn

http://bit.ly/2uHD9Ae