Maresme Continuum celebra el 2n Col·loqui “Art, Creació i Salut Mental” a Premià de Mar

Maresme Continuum celebra el 2n Col·loqui “Art, Creació i Salut Mental” a Premià de Mar

La segona edició d’aquesta jornada en la que es reflexiona sobre la relació entre la creació artística i la salut mental va tenir lloc a l’Espai Amistat de Premià de Mar amb la presència de diversos ponents de prestigi

 

El passat 27 de novembre es va produïr el 2n Col·loqui “Art, Creació i Salut Mental” a l’Espai l’Amistat de Premià de Mar. La jornada, organitzada per Maresme Continuum i la Fundació Antoni Tàpies, va tenir dues taules rodones en les que diversos professionals del sector artístic i de la salut mental van aportar les seves experiències per tal d’aclarir millor quines són les propostes que vinculen art i salut mental tant al nostre país com a l’estranger.

 

L’acte va comptar amb la cobertura de Ràdio Premià de Mar amb diverses connexions en directe amb el que estava passant a la sala de l’Espai l’Amistat. També els nostres companys Albert Clopés, responsable d’imatge i comunicacio del CFP i Blanca Gimeno, del programa Alterarte, van ser entrevistats a l’emissora municipal per tal d’explicar les temàtiques que s’estaven tractant en el sí del col·loqui.

 

També van assistir a la cloenda del Col·loqui els alcaldes de Premià de Mar i Premià de Dalt, que van agraïr que una jornada com aquesta es pogués celebrar en aquesta localitat. Fa dos anys l’espai triat pel primer Col·loqui va ser el Museu de l’Estampació, però aquest cop es va optar per l’Espai Amistat al ser un teatre més ben preparat per aquest tipus de jornades.