Memòria 2020, un any que ens ha marcat per sempre

Memòria 2020, un any que ens ha marcat per sempre

Us presentem la Memòria del 2020. Un any on l’equip professional de l’engranatge de serveis, programes i activitats de l’entitat s’ha hagut de reinventar en temps record per fer front a una situació sense precedents.

Sota la màxima de mantenir l’atenció i, en la majoria de casos, intensificar-la, estant junts, en la distància, hem encarat la realitat donant el millor de cadascun/a de nosaltres i acompanyant a persones amb una problemàtica de salut mental, infants, joves i les seves famílies posant les persones sempre al centre de l’atenció. A dia d’avui podem fer un balanç més que positiu de com hem superat aquesta primera etapa de la pandèmia i de la resposta i actitud activa de la majoria de persones vinculades als recursos del CFP.

 

No volem acabar aquesta presentació sense esmentar i agrair el suport dut a terme per entitats, institucions, persones col·laboradores i professionals externs que han format part de la tasca del CFP durant el 2020. Ells/es són actors i actrius vitals per dur a terme l’activitat de l’entitat.

 

Us animem a fer-hi una ullada: Memòria 2020