Participeu en la cinquena edició dels Jocs Florals. La novetat estrella: creem la categoria de joves

Participeu en la cinquena edició dels Jocs Florals. La novetat estrella: creem la categoria de joves

Els Jocs Florals del Centre de Formació i Prevenció (CFP) són un certamen ja consolidat a l’entitat. Lluny queda aquella primera edició organitzada des de casa, en ple confinament, per poder compartir la Diada d’alguna manera.

Enguany creix en col·lectiu al que està dirigit i en grup d’edat: creem la categoria de Joves (De 16 a 30 anys) i hi poden participar persones ateses des de la xarxa de salut mental de la comarca i/o persones que es troben en risc de vulnerabilitat.

En la categoria de joves hi ha una única modalitat: es poden presentar poesies i obres de narrativa breu. En el cas dels adults (A partir de 30 anys) mantenim les dues modalitats: per una banda, narrativa breu i, per l’altra, poesia. La temàtica, en els tres casos, és lliure. Les obres han de ser en català o castellà i han d’estar signades amb un pseudònim.

Cada modalitat comptarà amb el seu jurat, format per persones vinculades amb el món de la cultura, professionals de la salut i de l’atenció a joves i també usuaris de recursos de salut mental.

El premi de les persones guanyadores serà un val de 100 € per l’Abacus. 

Us presentem les Bases dels Jocs Florals. Ens encantaria que hi participéssiu!

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu escriure a jocsflorals@cfpmaresme.org o trucar al telèfon 689 74 02 70.