Una vintena de treballadors del CFP participa als equips de suport de Les Santes

Una vintena de treballadors del CFP participa als equips de suport de Les Santes

Fa més de vint anys que l’Associació desenvolupa tasques relacionades amb la festa popular

 

El CFP torna a estar present a Les Santes de Mataró.  L’associació fa més de vint anys que ofereix equips de suport durant les festes. Enguany una vintena de treballadors i treballadores participa en les tasques relacionades amb els actes programats, com en el muntatge i desmuntatge de cadires, taules i tanques de seguretat, equips en els punts d’abastiment per a voluntaris i colles de la ciutat, serveis de càrrega i descàrrega i d’atenció i acollida al públic als espectacles.

 

La funció integradora del Centre es manifesta en aquest sentit, ja que més d’una quarta part d’ells són persones usuàries d’algun dels serveis de l’associació. Provenen de l’equip de Manteniment d’espais naturals i solars, dels grups de joves i adults amb problemes de salut mental, del programa Marmi i del Servei Prelaboral del CFP.

 

També el servei de repartiment i distribució de publicitat del CFP col·labora amb Les Santes repartint els programes de la festa per tota la ciutat. Han estat un grup de treballadors de l’entitat que han passat bústia per bústia entregant-los per a que arribessin a les cases de tothom a temps.