Us convidem a l’acte de Reconeixement a les Empreses que treballen per la inclusió laboral  

Us convidem a l’acte de Reconeixement a les Empreses que treballen per la inclusió laboral  

Des del Servei de Formació i Intermediació Laboral, tenim el plaer de convidar-vos a l’acte “El benestar emocional de les empreses, la clau de l’èxit”. Un esdeveniment on volem reconèixer a les empreses que aposten per la inclusió laboral de persones que conviuen amb una problemàtica de salut mental.

Us esperem:

 

 

 

Un espai de reflexió, d’intercanvi de coneixement i de visibilització de les capacitats laborals d’aquestes persones. Comptarem amb la presència de referents en l’àmbit empresarial i de la Salut Mental com Magda Casamitjana, Directora del Pacte Nacional de la Salut Mental. També amb companys d’entitats i persones que acompanyem.

 

Un acte obert al públic al qual us podeu inscriure a través del següent Formulari d’inscripció. 

 

La programació de l’acte inclou:

  • Ponències Inspiradores: Líders de pensament i experts en benestar emocional compartiran estratègies pel benestar emocional.
  • Entrevistes: Una oportunitat única d’escoltar de primera mà les experiències de representants destacats del món empresarial.
  • Cerimònia de Reconeixement: Un moment especial dedicat a empreses que s’han distingit per les seves polítiques inclusives i el seu compromís amb el benestar dels seus treballadors/es.
  • Piscolabis

 

Serà un plaer comptar amb la vostra presència!