Agost al CFP: tants serveis com realitats durant el període vacacional per excel·lència

Agost al CFP: tants serveis com realitats durant el període vacacional per excel·lència

La varietat de serveis del CFP que es coordinen per atendre de forma integral a infants, adolescents, joves i persones amb una problemàtica de salut mental passen durant aquest mes un període diferent. Unes setmanes marcades per la parada d’alguns serveis i el merescut descans de l’equip i de les persones usuàries,  el canvi de rutina d’altres i el manteniment de l’activitat en alguns recursos. És el cas de La Klosca, el CET de producció d’ous ecològics de l’entitat i dels serveis de manteniment de jardins i el viver. La resta de serveis comercials tancaran durant un parell de setmanes durant l’agost.

 

Recursos d’habitatge: 24 hores, 365 dies l’any

Els altres serveis que, evidentment, no s’aturen són els d’habitatge. El Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) Mas Sant Jordi, els diversos pisos per a joves i els habitatges per a persones que conviuen amb una problemàtica de salut mental (Llars amb suport i Programa de Suport a l’Autonomia a la Pròpia Llar ) així com Suport CFP continuen la seva activitat. Sempre que la situació sanitària i la realitat dels contagis de persones convivents ho permetin, realitzaran una programació adaptada al període d’estiu.

El Servei Prelaboral i l’Àrea Diürna reemprendran la seva activitat el setembre

Els recursos de formació i adquisició de competències laborals estaran parats durant aquest període. La nova programació es reiniciarà la primera setmana de setembre. Així, les persones que acompanyem des de Prelaboral i des de l’Àrea Diürna podran desconnectar i començar una nova etapa quan acabi el mes d’agost.

 

La Intermediació laboral descansa dues setmanes, amb un telèfon disponible permanentment

El servei de Formació i Intermediació Laboral tancarà del 16 al 23 d’agost. La resta de setmanes es continuaran fent les activitats grupals i també els seguiments individuals.

Malgrat això, les persones usuàries que ho necessitin, podran trucar en tot moment si hi ha algun tema que no pot esperar a la tornada.

 

Els Serveis de Rehabilitació Comunitària: activitats més disteses

Del 9 al 20 d’agost els SRC Maresme, de Mataró i Burriac, de Premià de Mar, treballaran de manera individual i grupal a nivell telemàtic. Durant aquest mes el pla funcional es canviarà fent dos grups diaris d’activitats més disteses. Es fomentaran les trobades fora del SRC autogestionades per les persones ateses amb el suport de l’equip per realitzar activitats de lleure com ara anar a la platja, fer caminades o anar a un parc aquàtic.

 

Tot plegat, a fi de mantenir l’atenció en els casos que és necessari i, alhora, desconnectar després d’un any complex marcat per la situació sanitària.

MOLT bon agost a tothom!