Agraïment de l’equip directiu del CRAE a treballadors/es i infants

Agraïment de l’equip directiu del CRAE a treballadors/es i infants

Des de la Direcció del CRAE Mas Sant Jordi volem fer extensiu un agraïment a tots els educadors/es i personal de Serveis que estan donant el millor de si mateixos al llarg d’aquests dies.

És en aquests moments on es fa evident el gran equip humà que hi ha al darrere d’una feina com la nostra, on la vocació i dedicació del personal impera sobre la situació que ens ha tocat viure, a nosaltres, als infants i als joves que atenem.

Gràcies a tots/es pel que esteu fent en aquests moments, per haver-vos adaptat a totes les directrius, no només portant-les a terme sinó col·laborant i aportant idees que ho fan tot més fàcil.

Gràcies equip per la gran tasca que esteu duent a terme en aquests moments difícils. Gràcies equip per treballar sempre amb un somriure i donar sentit a la nostra feina , fent que aquesta sigui molt més agraïda.

I per últim, gràcies a tots els infants i joves del CRAE per la vostra capacitat d’adaptació, per l’ajuda i col·laboracióque ens oferiu dia a dia i per haver estat capaços d’entendre la situació actual sense perdre tampoc el somriure!

Una forta abraçada, ànims i molta força!!  Salva i Irene.