Alterarte assisteix a l’exposició dels tallers de Natura és Cultura d’enguany

Alterarte assisteix a l’exposició dels tallers de Natura és Cultura d’enguany

Els nostres companys van poder veure exposades les obres que van realitzar el passat mes de setembre en la seva estada als tallers organitzats per la Fundació Setba

img-20161010-wa0007b

El passat 8 d’octubre un grup d’educadors i usuaris del Centre de Formació i Prevenció van traslladar-se fins al Museu Comarcal de Manresa per assistir a la presentació de l’exposició de la cinquena edició dels tallers Natura és Cultura, organitzats per la Fundació Setba. Aquests tallers, en que van participar per segon any consecutiu els nostres companys d’Alterarte el passat mes de setembre, pretén integrar el procés creatiu amb el respecte del medi ambient.

En aquesta edició, titulada “De la mòrula al Cadàver Exquisit”, s’interpreta la creació des del seu estat embrionari fins a la producció artística col·lectiva. Aquesta creació conjunta va comptar aquest any amb la presència de quatre associacions, que van ser Alterarte, Susoespai, Radio Nikosia i Tres Turons.

img-20161010-wa0006

En el cas d’Alterarte, la seva estada va ser a Caldes, prop d’Artés, en un entorn natural immillorable per a portar a terme les seves obres i en el que els usuaris del programa artístic per a la integració del CFP van poder experimentar amb noves tècniques mtijançant la supervisió de dos artistes locals.

En la inauguració els artistes participants van poder veure exposades les obres que van estar realitzant durant la seva estada en aquest programa d’art teràpia. La jornada va tancar-se amb les intervencions de Cristina Sampere de la fundació SETBA, del director  del Museu Comarcal de Manresa Francesc Vilà i la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Manresa Ana Crespo.