Alterarte visita l’exposició col·lectiva Sant Lluc d’enguany

Alterarte visita l’exposició col·lectiva Sant Lluc d’enguany

Els companys del programa artístic del CFP van poder veure aquesta mostra multidisciplinar amb més de 100 obres d’autors de la comarca a l’Ateneu de la Fundació Iluro

 

Els i les artistes del programa Alterarte van acostar-se el passat dijous 27 de setembre a l’Ateneu de la Fundació Iluro de Mataró per a visitar l’exposició col·lectiva Sant Lluc 2018 de l’Associació Sant Lluc per l’Art. Es tracta de més d’un centenar d’obres realitzades amb diferents tècniques i representatives de la creació dels autors de la comarca del Maresme.

 

Va ser molt especial pels visitants poder assistir a aquesta mostra per la especial relació de l’Associació Sant Lluc per l’Art amb Alterarte, sobretot arran de l’anterior experiència de Parelles Artístiques. Aquest projecte inèdit a Mataró va unir les dues agrupacions el passat any per a desenvolupar obres conjuntes que van forjar una bona relació entre els artistes.

 

L’exposició col·lectiva Sant Lluc és oberta a tothom i qualsevol artista pot exposar-hi la seva obra. De fet, fins i tot hi ha un espai reservat a estudiants dels batxillerats artístics de la ciutat que també han pogut penjar els seus quadres a l’Ateneu de la Fundació Iluro. Alguns dels creadors d’Alterarte, en assabentar-se d’aquest fet, no van descartar poder participar amb alguna de les seves pintures en una propera edició.