Can Soleret respon a les postals rebudes de VOLART amb missatges d’agraïment

Can Soleret respon a les postals rebudes de VOLART amb missatges d’agraïment

VOLART, el concurs de creació de postals emmarcat en el Dia Mundial de la Salut Mental sota el lema ‘Un refugi’, ha allargat la seva durada, enviament de correspondència i conseqüent rebuda de missatges. Això ha estat possible gràcies a l’emotiva acció duta a terme per professionals i persones acollides des de Can Soleret:  han respòs amb més postals il·lustrades a totes les persones que els hi van enviar missatges mostrant el seu agraïment.

 

Els creadors de les postals de VOLART són un centenar de persones ateses des de recursos de la xarxa pública de salut mental. Concretament, des de les entitats Fundació Nou Camí, Fundació Joia, l’SRC DR Pi i Molist de l’Hospital Sant Pau, la Comunitat Terapèutica del Maresme, Fundació els 3 Turons, Arep, Clubs Socials Fundació Lar i el CFP.

 

Aquestes postals són per totes vosaltres:

 

El vol de postals de VOLART continua un camí inesperat

Aquí no s’acaba el recorregut de les postals de VOLART d’enguany. Posaran color i llum a nous missatges que ben aviat us podrem ensenyar.

El concurs pretenia visibilitzar la realitat de les persones que conviuen amb una problemàtica de salut mental i les seves capacitats creatives. I, també, ésser comunitari i solidari i permetre crear vincle entre col·lectius. El que no esperàvem és que en aquesta primera edició ens trobéssim amb un retorn i nous camins per les postals de VOLART que allarguessin el seu recorregut, la seva solidaritat, la visiblització del col·lectiu.

 

Ens quedem amb l’emoció de que sigui així i de veure, un cop més, que crear sinergies entre entitats, l’art i l’escriptura són transformadors de la realitat, canals autèntics d’inclusió comunitària.