Celebrem La Diada! Us presentem la segona edició dels Jocs Florals CFP

Celebrem La Diada! Us presentem la segona edició dels Jocs Florals CFP

L’any passat, en ple confinament, vam idear la fórmula de celebrar la diada de Sant Jordi malgrat no poder-nos veure físicament. Una jornada que sempre havíem viscut de manera festiva a la nostra entitat i no volíem que la situació sanitària ho impedís. Així, va sorgir la iniciativa de crear els Jocs Florals del CFP.  Un concurs on, les persones usuàries de l’entitat que ho van voler, van presentar les seves obres en dues categories: narrativa breu i poesia.

Les obres guanyadores es van comunicar durant La Diada i es van publicar a través dels canals de comunicació  del CFP i del mitjà digital La Clau. El premi va ser un lot de llibres de la llibreria d’intercanvi del CFP, Llibre Actiu.

 

Més entitats, més participació

Enguany volem repetir l’experiència cercant fer d’ella un esdeveniment d’inclusió comunitària i amb l’objectiu de poder-lo fer créixer territorialment en properes edicions i que esdevingui un acte festiu en el context de La Diada, tan arrelada a la nostra cultura.

La novetat d’aquesta segona edició és que obrim la participació a diverses entitats mataronines que atenen a persones amb una problemàtica de salut mental. Inclourem, així, a més persones del col·lectiu que atenem aficionades a l’escriptura per tal de que també puguin ser les guanyadores d’aquest concurs.

Us presentem les bases dels Jocs Florals per tal de que en coneixeu els detalls.