Parlen del CFP Maresme: recull de publicacions anual

Parlen del CFP Maresme: recull de publicacions anual

Enguany diverses entitats i federacions del sector social i de salut i mitjans de comunicació s’han fet ressò de l’activitat que desenvolupem des de l’entitat.

Us presentem el més destacat:

 

Gener:

La revista de Fundació Joia mostra la tasca que es realitza des dels serveis Prelaborals incloent l’experiència del CFP Maresme.

ECAS ens ajuda a donar a conèixer el projecte de creació d’una obra conjunta entre una persona usuària de recursos de salut mental i una externa a aquests, Parelles Artístiques. 

Llibert Clupés, responsable dels serveis comercials del CFP Maresme, participa com a ponent a l’acte inaugural del projecte Social Neet parlant sobre l’experiència de l’entitat.

 

Febrer:

Cetapunts es fa ressò de les empreses premiades als V Reconeixements Win-Win durant la Jornada Implementar la RSE, entre elles, el CFP Maresme.

 

Abril:

Fòrum Salut Mental comparteix l’experiència dels SRC  de l’entitat durant el confinament.

 

Maig:

Un jove acompanyat pel servei d’Intermediació Laboral explica el seu testimoni al Projecte Lliures de Pobresa.

 

Juny:

Mataró Audiovisual entrevista a Jaume Clupés, Director del CFP Maresme al programa ‘El Mirador’.

 

Juliol:

La revista Joia mostra l’experiència de diversos CETS, entre ells, La Klosca, durant el confinament.

Octubre:

Vilassar ràdio entrevista a Blanca Gimeno, responsable d’Alterarte, per conèixer la campanya “La Salut Mental és cosa de tots i totes”.

El Capgròs es fa ressò del projecte Pedalem, que compta amb la col·laboració de l’entitat.

L’estudi ‘Afrontant el confinament’ de Blanca Gimeno y Lucía Pose, psicòlogues del SRC Maresme, es publica al Psiara, la revista del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

 

Gràcies a tots/es per ajudar-nos a donar a conèixer la nostra tasca d’atenció a persones amb una problemàtica de salut mental, infants, adoelscents i les seves famílies.