David N’Dongo exposa la seva mostra d’art “Colors” al bar L’Altre de Mataró

David N’Dongo exposa la seva mostra d’art “Colors” al bar L’Altre de Mataró

L’artista d’Alterarte inaugura la seva exposició amb una col·lecció d’obres en les que destaquen les tonalitats vives i un caràcter optimista

ndongo

David N’Dongo va obrir al públic la seva mostra artística “Colors” el passat dilluns 8 de maig al bar L’Altre de Mataró. L’artista, participant del programa artístic Alterarte del Centre de Formació i Prevenció i del centre creatiu barceloní Susoespai, va presentar un conjunt d’obres molt acolorides, amb tons càlids i amb traços geomètrics ben definits.

En David ha recollit per aquesta exposició 14 obres, totes en acrílic menys una amb la tècnica del pastís. Ell defineix les seves creacions com quadres “molt llampants i amb vida. El meu estil és aquesta intensitat de colors”. Quant a les seves referències ens indica que “algunes obres tenen connotacions africanes. Dos dels quadres que més m’agraden són el de Dones Africanes i el Comodor. Aquest últim està dedicat al meu pare.”

dones_africanes

Dones africanes, de David N’Dongo

També trobem una altra secció en la que apareixen formes més simètriques. En David ens explica que “també treballo amb figures geomètriques. Agafo el regle i començo a dibuixar línies i semicercles. Tot i que sempre es conserva aquesta saturació del color”.

majordom_negre

Comodor, de David N’Dongo

Aquest artista, que alterna la seva col·laboració amb Alterarte i Susoespai amb la feina des de casa, ens expressa que “m’agradaria fer més exposicions. Tinc més quadres i no m’aturo mai en el procés de fer coses noves. A casa o als tallers en els que participo. D’aquesta manera puc anar ampliant els conceptes que vull desenvolupar”.

L’exposició serà present al bar L’Altre de Mataró fins el dia 5 de juny.