Diversos equips dels serveis comercials treballen per Les Santes, la Festa Major de Mataró

Diversos equips dels serveis comercials treballen per Les Santes, la Festa Major de Mataró

Aquesta última setmana ha estat intensa per 25 persones treballadores de l’entitat doncs hem estat donant suport a diversos actes de Les Santes. També, hem distribuït publicitat de les Dissantes, esdeveniment organitzat per Fundació el Maresme.

Els equips que han ofert els seus serveis a la Festa Major han estat els de Repartiment i distribució de publicitat, Càrrega i descàrrega i Atenció i acollida al públic i venda d’entrades per espectacles. Professionals de Manteniment d’espais naturals i solars també han donat suport als companys quan ha estat necessari.

En definitiva, són persones que treballen a serveis diferents dins del departament comercial i, quan cal, funcionen com tot el CFP: de manera transversal. Estan coordinats i es donen suport a fi de poder donar el millor servei possible.

Entre les feines que hem realitzat hi ha hagut l’abastiment d’espectacles amb tasques de  muntatge de cadires, tanques i accessos, entre d’altres, i l’acollida al públic a espais com l’infantil. També, l’enganxada de cartells de l’Ajuntament de Mataró i la distribució de les cartes informatives per avisar als veïns dels carrers afectats pels actes de foc. Algunes de les localitzacions a les que hem treballat han estat el Parc Central i la zona de la platja, on es van dur a terme els focs artificials que van concloure Les Santes.

 

Una col·laboració que perdura en el temps

Fa 25 anys que els equips comercials del CFP treballen per Les Santes. No només formem part dels professionals que asseguren l’èxit de la festa per excel·lència de Mataró sinó que ens les sentim nostres.

Mataró és la ciutat que ha vist néixer el CFP i on es desenvolupa la major part de la nostra activitat. Molts dels professionals i persones que atenem són de la capital maresmenca i rodalies. Així doncs, vivim aquesta festivitat amb molta alegria.

És un plaer seguir treballant-hi després de tants anys.