Dos companys d’Obertament visiten el Centre de Formació i Prevenció

Dos companys d’Obertament visiten el Centre de Formació i Prevenció

Van explicar a usuaris i educadors del centre la manera de treballar d’aquesta associació que lluita contra els estigmes de la salut mental

Dos activistes d’Obertament, associació barcelonina que té com a objectiu la erradicació dels estigmes que pateixen les persones amb algun tipus de trastorn mental, van visitar les instal·lacions del CFP el passat divendres 23 d’octubre per explicar quines són les actuacions que porten a terme actualment.

Durant la xerrada, es van donar exemples de diversos processos de recuperació de pacients amb algun problema de salut mental i del paper dels educadors i la societat en global davant de la situació d’aquestes persones. Tant usuaris com educadors del Centre de Formació i Prevenció van estar molt atents a les explicacions dels companys d’Obertament.

Aquesta activitat va servir també com a una experiència de treball en xarxa molt enriquidora, ja que a partir de trobades com aquesta, s’enforteix l’intercanvi d’opinions i maneres de fer entre les diferents institucions que es dediquen al tractament i prevenció d’aquestes problemàtiques socials.