Dos usuaris del CFP resulten finalistes al Certamen Fotogràfic del Grup CHM Salut Mental

Dos usuaris del CFP resulten finalistes al Certamen Fotogràfic del Grup CHM Salut Mental

L’entrega de premis, organitzada al Centre Cívic Pati Llimona del Barri Gòtic barceloní va tenir la presència de dos fotògrafs que utilitzen serveis del CFP

 

En Ferran i l’Amaia, dos usuaris del CFP i fotògrafs afeccionats van ser seleccionats com a finalistes del Certament Fotogràfic Anual que organitza la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts. El Ferran participava en la disciplina de fotografies en blanc i negre mentre que l’Amaia optava al premi en la categoria de fotografia en color. Tot i que cap dels dos va resultar guanyador, cal destacar fou tot un èxit arribar a una final on hi havia només una dotzena d’artistes d’entre les més de 120 candidatures que es van presentar al concurs.

 

L’acte de lliurament de guardons va tenir lloc al Centre Cívic Pati Llimona del Barri Gòtic de Barcelona. Va ser una cerimònia d’una hora de durada en la que els responsables del Grup CHM Salut Mental van donar les gràcies als participants i van destacar la qualitat de les propostes que havien rebut. En aquesta edició la temàtica triada era l’aigua, i així ho reflectien les instantànies que es van presentar.

 

En Ferran Gironès va aportar una foto d’un viatge que va fer recentment a Oporto on apareix un toll d’aigua que emmiralla una vidriera interior. La va titular “Reflexe”. L’Amaia per la seva part, va presentar una imatge anomenada “Ones de llum i aigua amb transparència” on ressalten els colors vius de la natura.