Dues persones que hem acompanyat des d’Intermediació Laboral s’insereixen al CET de Fundació el Maresme

Dues persones que hem acompanyat des d’Intermediació Laboral s’insereixen al CET de Fundació el Maresme

El departament de Formació i Intermediació Laboral té com a finalitat principal que les persones que hi assisteixin accedeixin al mercat laboral. Les insercions laborals poden ser a una empresa ordinària o protegida. Recentment dues persones que acompanyem han aconseguit la inserció laboral al Centre Especial de Treball de Fundació el Maresme.

 

Un mateix inici i un camí ben diferent per aconseguir la inclusió laboral

Fa cosa d’un any que tant en Joaquim com l’Eli van aterrar al programa SIOAS. En Joaquim després d’uns mesos treballant per a trobar feina va iniciar un període de pràctiques reposant mercaderies i fent de caixer a bonÀrea. Ara s’ha incorporat a la plantilla del CEO el Maresme, realitzant tasques de peó de jardiner i de netejador de platges.

El recorregut de l’Eli és diferent. Va entrar a formar part del SIOAS com en Joaquim i, molt ràpidament, va aconseguir un contracte d’Auxiliar de geriatria a una residència de la tercera edat. Tot i això, a principis de l’any passat va decidir fer una reorientació professional i encaminar-se cap a ser Auxiliar de Serveis de Neteja. Després de fer una formació i unes pràctiques en aquesta matèria ha estat contractada pel CEO el Maresme com a netejadora.

Històries com la d’en Joaquim i la de l’Eli mostren que, amb dedicació i ganes, podem reinserir-nos laboralment sigui qui sigui el nostre recorregut. Des d’aquí volem felicitar-los. També agraïr al CEO el Maresme la confiança i la Responsabilitat Social Corporativa que mostra contractant persones que provenen d’entitats del territori.