El Caga Tió reparteix regals entre els nens i nenes del CRAE

El Caga Tió reparteix regals entre els nens i nenes del CRAE

La màgia del Nadal ha arribat al CFP. Divendres va ser el torn dels nens i nenes del CRAE que van cagar el Tió i van rebre als seus familiars.

Després de dinar, puntualment, esperaven nerviosos/es que arribés l’hora de cagar el Tió. Una estona d’il·lusió amb  tots els i les educadors/es i la resta de personal del CRAE que els acompanyen en el seu dia a dia durant tot l’any. Fins a tres vegades van cantar i picar el Tió perquè els hi cagués regals per a tots/es. Jocs, motxilles, llaminadures…varietat de regals que rebien amb ganes i corrien a deixar per tornar a cagar el Tió.

Després de jugar-hi una estona, van rebre a familiars amb els que van compartir una estona de pica-pica i converses i van poder escoltar versos i cançons de Nadal que els nens/es volien recitar.

Durant aquests dies festius hi ha programades activitats perquè els nens/es del CRAE gaudeixin dels seus merescuts dies festius. Entre d’altres, aniran a passar un dia a la neu.

El Caga Tió del CRAE ja és una tradició com a tret de sortida del Nadal al CFP. L’alegria dels petits i petites és la millor manera de començar aquests dies tan especials.