El CFP amplia les contractacions de treballs per a la comunitat

El CFP amplia les contractacions de treballs per a la comunitat

Recentment ha augmentat la demanda de feines del departament laboral del centre i això ha permès adquirir els serveis de tres nous operaris

Durant aquestes darreres setmanes, el CFP ha ampliat les tasques que desenvolupa en l’àmbit de la conservació d’espais naturals en el territori i de càrrega i descàrrega per a diversos esdeveniments. Amb aquests nous contractes, s’ha pogut oferir un lloc de feina a tres nous treballadors, que ja s’han incorporat a la plantilla del departament laboral del Centre de Formació i Prevenció.

Una de les noves feines ha estat la subcontractació per part de Treballs Forestals Berguedà dels serveis del CFP per a fer actuacions de neteja d’espais verds al litoral maresmenc. Aquesta ha estat possible gràcies a la licitació que va posar en marxa fa uns mesos la Diputació de Barcelona. També es va arribar fa unes setmanes a una col·laboració amb l’Ajuntament d’Argentona per a la neteja de solars i espais verds de la localitat, que ja s’ha començat a desplegar.

També gràcies a la subvenció d’Obra Social La Caixa, s’ha pogut continuar fent actuacions d’estesa i desbrossament al Parc de la Serralada Litoral, feina que uns anys abans ja s’havia portat a terme mitjançant una altra empresa i que ara s’ha pogut recuperar. En aquest cas serà La Klosca, Centre Especial de Treball del CFP, qui s’encarregarà d’aportar els recursos humans i materials per a aquest nou projecte.

Per últim, l’Ajuntament de Mataró ha renovat recentment el contracte pels serveis de càrrega i descàrrega en espectacles i altres esdeveniments que des de fa sis anys porta gestionant el CFP. L’entitat també espera en els propers dies acabar confirmant la pròrroga en l’acord per les tasques d’acollida i atenció al públic del Teatre Monumental de Mataró, del qual també s’encarreguen els treballadors contractats pel centre.

Amb aquestes adquisicions de treballs a la comunitat, s’ha pogut donar feina a tres persones, que han estat contractades per a reforçar la plantilla i poder donar resposta a totes aquestes noves actuacions. D’aquesta manera, s’han pogut formar també equips renovats, que mantenint la filosofia de l’entitat, estan integrats per persones amb i sense problemes de salut mental que treballen de forma conjunta.