El CFP engega un nou taller d’electricitat per a joves

El CFP engega un nou taller d’electricitat per a joves

El servei d’Àrea Diürna amplia la seva oferta de programes amb aquesta nova activitat pràctica

cimg1518b

El servei d’Àrea Diürna del Centre de Formació i Prevenció ha iniciat aquest mes d’octubre un nou taller d’electricitat per als i les joves que formen part de l’àmbit de formació i inserció laboral de l’entitat. Aquesta activitat ha sorgit per la demanda dels propis nois i noies de poder fer més activitats d’aprenentatge d’oficis. Amb el taller s’amplia aquesta oferta i es suma als tallers de fusteria i de soldadura i serralleria que ja porten temps funcionant amb molt bons resultats.

El taller, que va impartir la seva primera classe la setmana passada, ha començat amb la presència de cinc alumnes, un dels quals és una noia. Les inscripcions encara estan obertes, ja que té capacitat per albergar un total d’entre deu i dotze aprenents.

Dins l’activitat, cada jove segueix un Pla de Treball Individual tenint en compte les seves competències. Aquest Pla contempla els àmbits d’àrees de formació, inserció laboral i seguiment socioeducatiu del procés engegat. En finalitzar el curs, que durarà fins el mes de juny del 2017, s’espera obtenir una bona acollida per part dels i les alumnes i un bon nivell de formació d’acord amb els continguts de l’activitat.

Aquest mes de setembre també va iniciar-se al Servei Prelaboral del CFP un curs de manteniment i reparació de bicicletes. Per tant, durant aquest any s’han intensificat fortament els programes destinats a la inserció laboral de les persones per part de la nostra associació.