El CFP engega una nova activitat en l’àmbit de les tecnologies de la informació

El CFP engega una nova activitat en l’àmbit de les tecnologies de la informació

El curs es porta a terme amb el grup de joves i adolescents del Servei de Rehabilitació Comunitària Maresme

curscom

Un grup d’alumnes del Servei de Rehabilitació Comunitària Maresme del CFP han iniciat aquest mes de maig una nova activitat que busca oferir-los coneixements sobre les tecnologies de la informació i els mitjans de comunicació. Aquesta nova acció s’emmarca dins el pla de l’entitat d’ampliar constantment la seva oferta pels usuaris i usuàries que atén.

El curs, anomenat “Competències comunicatives i tecnologies de la informació” té com a finalitat transmetre als i les alumnes la importància d’una bona capacitat d’expressió i comprensió dels mitjans escrit, oral i tecnològic i la seva aplicació en les relacions socials i laborals.

Consta d’una classe setmanal d’una durada aproximada de 2 hores en la que es proposa als i les estudiants millorar les seves competències comunicatives i el seu ús de les tecnologies de la informació per tal que puguin desenvolupar amb més garanties la recerca de futures oportunitats i entendre millor els sempre complexes mons del periodisme, la publicitat i l’internet.