El CFP impartirà un Programa de Garantia Juvenil a partir del gener

El CFP impartirà un Programa de Garantia Juvenil a partir del gener

Les places estaran reservades a joves menors de trenta anys en situació de risc d’exclusió social o problemes de salut mental

20141203_garantia.jpg_1300028839.jpg

A partir d’aquest proper mes de gener, el CFP i la Comunitat Terapèutica del Maresme comptaran amb setze places subvencionades pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Aquestes places es destinaran a persones joves de menys de trenta anys que estiguin o bé en una situació complexa de risc d’exclusió social o tinguin problemes de salut mental. El projecte, que s’estendrà durant tot el 2016, pretén oferir-los un assessorament personalitzat perquè triïn si volen inserir-se a l’àmbit laboral o si pel contrari prefereixen reincorporar-se als seus estudis.

El programa estarà dividit en tres etapes. En la primera s’orientarà als participants per saber quines són les seves necessitats i així poder-los dissenyar un full de ruta del seu itinerari personal. En la segona es seguiran tots els passos que descrigui aquest document per a assolir els seus objectius i finalment en la tercera, es podrà optar per la recerca d’una feina o per la tornada al món educatiu, on podran continuar els estudis que havien deixat com la ESO o emprendre’n de nous com la Formació Professional.

Per a participar en aquest programa, del que encara queden places lliures, s’ha d’estar apuntat al fitxer de garantia juvenil del Servei d’Ocupació de Catalunya i reunir els requisits d’edat i situació personal anteriorment descrits. Si us interessa apuntar-vos a la convocatòria, cal que truqueu al 93 755 36 06 i demaneu per en Domènec López, tècnic del CFP encarregat del projecte.