El CFP incorpora a quatre treballadors provinents de Plans d’Ocupació

El CFP incorpora a quatre treballadors provinents de Plans d’Ocupació

Formen part del Programa Complementari de Foment de l’Ocupació Local 2017/18 i treballaran al centre durant 3 mesos

 

El proper mes d’octubre quatre persones en situació d’atur i risc d’exclusió social s’integraran al sí de l’entitat amb un contracte de tres mesos a mitja jornada. Són dos nois i dues noies que ocuparan diversos llocs de feina amb el suport dels professionals d’intermediació laboral del Centre de Formació i Prevenció.

 

En concret les noves persones contractades desenvoluparan tasques com auxiliar administratiu, peó de manteniment i neteja, manteniment de solars i edificis i serveis auxiliars. Tres d’ells han pogut accedir a l’oferta laboral per ser perceptors de la Renda Mínima d’Inserció o un altre per disposar de certificat de discapacitat.

 

L’aportació econòmica per a la contractació d’aquestes persones forma part de la “Subvenció a entitats del tercer sector social per a la contractació de persones en situació d’atur i pertanyents a col·lectius en risc d’exclusió”. Les entitats beneficiàries, entre elles el CFP, són aquelles que treballen amb aquests col·lectius i que col·laboren regularment amb el Servei de Benestar Social de l’Ajuntament de Mataró.