El CFP, més de vint anys implicat amb Les Santes

El CFP, més de vint anys implicat amb Les Santes

L’associació porta més de dues dècades oferint serveis de suport i logística a les festes de Mataró en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat.

Ja tenim aquí Les Santes de Mataró un any més. Una festa popular emblemàtica de la ciutat que tots i totes gaudim i que requereix d’una feina coordinada de moltes persones per tal que totes les activitats que s’hi fan es desenvolupin el millor possible. D’entre la gran quantitat d’agents de la ciutat que col·laboren i participen a Les Santes, també hi ha des de fa molts anys el Centre de Formació i Prevenció.

Fa més de vint anys que el CFP ofereix equips de suport durant Les Santes. I aquest any no ha estat una excepció. L’associació col·labora amb les tasques pel bon funcionament dels actes programats, com en el muntatge i desmuntatge de cadires, taules i tanques de seguretat, equips de càrrega i descàrrega, atenció i acollida al públic als espectacles, així com en els punts d’abastiment per a voluntaris i colles de la ciutat, entre d’altres feines.

El servei de repartiment i distribució de publicitat del CFP també hi ha fet la seva aportació. Molts dels que heu rebut a la bústia el programa de les festes ha estat perquè els treballadors d’aquest servei han passat per casa vostra durant aquests dies a entregar-lo. En concret, han repartit més de 47000 exemplars a tots els barris de Mataró. També han enganxat els cartells de Santes en els taulers d’anuncis i marquesines, un total de més de 1000 cartells.

Aquest any una quarantena de treballadors i treballadores de l’entitat són presents a Les Santes participant en totes aquestes activitats. La funció integradora del Centre també es manifesta en aquest sentit, ja que gairebé una quarta part d’ells són persones usuàries d’algun dels serveis de l’associació. Provenen de l’equip de Manteniment d’Espais Naturals i Solars, del Programa Àrea Diürna i del Servei Prelaboral del CFP.