El CFP organitza un acte per a celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental a Mataró

El CFP organitza un acte per a celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental a Mataró

L’acte tindrà lloc el proper dimecres 10 d’octubre a la Sala d’Actes de la Fundació Iluro i comptarà amb la presència de professionals i usuaris del CFP i les seves famílies

 

La Comissió de la Marxa per a la Salut Mental de Mataró i el Centre de Formació i Prevenció han preparat un acte el proper dimecres 10 d’octubre a la Sala d’Actes de la Fundació Iluro que tindrà diversos objectius. Per una banda celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental, per una altra presentar la propera Marxa per a la Salut Mental de l’11 de novembre i per últim reflexionar sobre els beneficis de la pràctica esportiva per a les persones que tenen algun trastorn mental.

 

L’acte, que és obert a tothom, tindrà tres parts ben definides. A l’inici, el Director Tècnic del Servei de Rehabilitació Comunitària Maresme del CFP, Jordi Escrig, donarà la benvinguda als assistents i explicarà aquesta celebració de la jornada. Seguidament, els responsables de la Comissió donaran més detalls sobre la 7a Marxa per a la Salut Mental del proper 11 de novembre.

 

Finalment hi haurà una conferència a càrrec del psicòleg Jordi López del CFP que ens explicarà els beneficis que aporta l’esport en casos de problemes de salut mental. També hi participaran usuaris de diversos serveis que han trobat en l’esport una manera de millorar la seva qualitat de vida.

 

Amb aquest acte el Centre de Formació i Prevenció vol reivindicar el paper de la salut mental a la nostra ciutat i la necessitat de conscienciar-nos socialment d’aquests casos que afecten cada vegada a més persones, per tal d’aconseguir el seu benestar i la seva integració.