El CFP participa a la 5a Jornada de Salut Mental del Consorci Sanitari del Maresme

El CFP participa a la 5a Jornada de Salut Mental del Consorci Sanitari del Maresme

El director de l’Àrea de Salut Mental de l’entitat, Jordi Escrig, realitza una ponència explicant el seu programa de rehabilitació comunitària

programa_v_jornada_salut_mental_2016

El passat dimecres 15 de desembre va tenir lloc la 5a Jornada de Salut Mental del Consorci Sanitari del Maresme sota el títol “Continuïtat i integració en l’atenció a les persones amb problemes de salut mental”. Dins les diverses ponències que es van poder escoltar durant la jornada, el CFP va intervenir-hi mitjançant el director de l’Àrea de Salut Mental de l’associació, Jordi Escrig. El màxim responsable d’aquest servei va explicar les activitats i metodologies que s’utilitzen des del programa de rehabilitació comunitària que es porta a terme als SRC Maresme i Burriac.

Aquesta cita també va comptar amb la presència de moltes altres entitats que es dediquen al tractament dels problemes psicològics de totes aquestes persones a la nostra comarca. D’aquesta manera es va poder definir una sèrie de conclusions per tal de millorar l’atenció al col·lectiu. Accions com millorar el treball en xarxa, avaluar correctament els casos, supervisar el risc de recaiguda o anar superant l’estigma social van ser alguns dels temes que es van tractar entre els professionals.