El CFP participa al Consell Municipal de Benestar Social

El CFP participa al Consell Municipal de Benestar Social

Les entitats socials de la ciutat van posar sobre la taula diverses iniciatives encaminades a formar part del Programa d’Actuació Municipal del 2016

98ea7996-363b-49a4-b135-a118c3fd1337

El passat 5 de novembre es va celebrar una sessió del Consell Municipal de Benestar Social a la que va assistir el Centre de Formació i Prevenció. En la reunió es van debatre les diferents propostes de caire social presentades per les associacions locals del sector amb l’objectiu de ser incloses dins el Programa d’Actuació Municipal de l’any 2016.

Aprofitant l’ocasió, les entitats que van organitzar el passat 22 d’abril el debat de polítiques socials en pre-campanya de les eleccions municipals van recuperar el document que havien fet arribar als candidats en aquell moment. Així doncs, les propostes d’Agimm, Càritas Interparroquial de Mataró, el Centre de Formació i Prevenció, Fundació el Maresme i Salesians Sant Jordi també es van poder discutir en el sí del consell.

Segons Jordi Mela, sotsdirector del Centre de Formació i Prevenció, el consell ha servit  perquè l’Ajuntament “pugui escoltar les propostes de totes les entitats. És molt bo que ens tinguin en compte per tal d’elaborar el Programa d’Actuació Municipal. Agraïm aquesta predisposició per parlar del que nosaltres considerem important en matèria de polítiques socials”.

Un cop celebrada aquesta trobada, ara serà torn dels membres del consell per a escollir les propostes més prioritàries a portar a terme l’any que ve. Es triaran un total de deu d’entre les que han presentat totes les entitats. I dins aquesta xifra també s’hi  recolliran les que van aportar activament el CFP i les altres entitats participants en el manifest de polítiques socials.