El CFP participarà en la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental

El CFP participarà en la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental

Usuaris i educadors es reuniran a la Plaça Universitat de Barcelona el dia 9 d’octubre en motiu dels actes que organitza Fòrum Salut Mental per a commemorar la diada

58359d6c-5f65-4075-9276-37a3aeb33042

El Centre de Formació i Prevenció serà present en la festa que el dia 9 d’octubre ha organitzat Fòrum Salut Mental per a la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental. Diversos usuaris i educadors muntaran una parada en la qual tot aquell que s’acosti podrà ser informat de les diverses accions i programes que actualment està portant a terme l’entitat. També participaran de l’agenda d’activitats lúdiques que estan preparades per a l’ocasió.

El dia 10 d’octubre es celebra el Dia Mundial de la Salut Mental. És una data en clau festiva però també reivindicativa que pretén sensibilitzar a la societat dels prejudicis contra les patologies d’origen mental que afecten a moltes persones. Per això Fòrum Salut Mental ha organitzat una sèrie d’actes pel divendres dia 9 a la Plaça Universitat de Barcelona.

Els actes comptaran amb la participació de Neus Munté, sotspresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya i consellera de Benestar i Família i Gemma Tarafa, comissionada de Salut que dirigiran els discursos institucionals. La celebració, que tindrà lloc a partir de les 11 del matí, constarà també de diverses activitats participatives amb música, murals per pintar i escriure i estands en els que les diferents associacions podran presentar-se i interactuar entre elles.

L’acte també tindrà presència a les xarxes socials amb el hashtag #sócelreflexdelasalutmental.