El CFP podrà adquirir un nou transport per als menors del CRAE

El CFP podrà adquirir un nou transport per als menors del CRAE

La sucursal de La Caixa a l’Avinguda Gatassa de Mataró col·laborarà en el finançament d’una furgoneta que millorarà la mobilitat dels nois i noies atesos pel centre

El director del Centre de Formació i Prevenció, Jaume Clupés, i la directora de l’oficina de La Caixa a l’Avinguda Gatassa de Mataró, Eva Rodríguez, es van reunir el passat divendres 10 de juliol per parlar d’un nou acte de recolzament de l’entitat bancària als projectes de l’associació. La cooperació que aquesta sucursal mataronina ha ofert al CFP ja porta molt temps donant els seus fruits.

En aquest cas, Eva Rodríguez va anunciar que es destinarà una partida per al finançament parcial d’una furgoneta. Aquest vehicle millorarà de manera significativa els serveis que ofereix l’entitat i particularment s’emprarà per a facilitar el transport i les activitats dels menors que utilitzen el servei del Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE), que depèn del centre i que ara mateix atén a 20 nois i noies.

Jaume Clupés va agrair l’aportació de La Caixa perquè “fa molt temps que treballem amb ells i sempre s’agraeix l’ajuda rebuda, sobretot si és en un cas amb tanta sensibilitat com aquest”. Per la seva part, Eva Rodríguez, directora de l’oficina, va esmentar que “valorem molt l’activitat de les institucions com el Centre de Formació i Prevenció i potser encara hauríem de fer veure més a la societat que apostem per aquestes col·laboracions”.