El CFP rep un reconeixement per la seva responsabilitat social a la Nit dels Emprenedors

El CFP rep un reconeixement per la seva responsabilitat social a la Nit dels Emprenedors

A la cita celebrada al Tecnocampus es van entregar els premis d’emprenedoria local Creatic i es va reconèixer a entitats amb pràctiques d’economia social de la ciutat

img_20161117_200428

El passat dijous 17 de novembre la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l’Ajuntament de Mataró van organitzar al Centre de Congressos del parc empresarial i educatiu mataroní la setzena edició dels premis Creatic, destinats a guardonar les start-ups i noves idees de negoci més destacades de la ciutat. També va haver un moment per fer un reconeixement a 34 entitats amb responsabilitat social del territori entre les que es trobava el Centre de Formació i Prevenció.

D’aquesta manera l’Ajuntament de Mataró i el seu Regidor d’Educació i Treball Miquel Àngel Vadell agraïen al CFP la seva participació al projecte Pam a Pam que el consistori ha estat gestant durant els últims mesos. Aquest pla té com a finalitat construir un mapa de les entitats d’iniciativa social del territori, essent així un punt de referència per a les persones que es vulguin dirigir a alguna d’aquestes empreses.

No és la primera vegada que la Nit dels Emprenedors compta amb la participació del Centre de Formació i Prevenció, doncs l’any 2013 ja va rebre un diploma que acreditava les bones pràctiques en responsabilitat social de l’entitat, que contribueixen a fer de Mataró una ciutat sostenible i de qualitat.