El CFP serà present a la celebració del Dia de la Salut Mental a Barcelona

El CFP serà present a la celebració del Dia de la Salut Mental a Barcelona

Educadors i usuaris de l’entitat assistiran com cada any a l’acte que organitza Fòrum Salut Mental aquest divendres 7 d’octubre

6a9400d6-21dd-4253-bf3c-1e16e96530ae

Un grup d’educadors i usuaris en representació del Centre de Formació i Prevenció celebrarà el Dia de la Salut Mental el proper divendres 7 d’octubre a la Plaça Universitat de Barcelona. L’acte l’organitza Fòrum Salut Mental, federació de la qual és membre el CFP, que aplega a nombroses entitats en defensa d’aquest col·lectiu.

La jornada comptarà amb la presència de la periodista badalonina Lidia Heredia, que presentarà l’acte. També està confirmada l’assistència de personalitats polítiques com la Consellera de la Presidència Neus Munté i la Comissionada de Salut Gemma Tarafa, que es sumaran a les reivindicacions de les persones que pateixen problemes de salut mental. El lema de la jornada d’enguany és “Fem visible el que és invisible” i el seu hashtag serà #SomVisibles.

El Centre de Formació i Prevenció serà present a la cita com a membre de Fòrum i com a entitat que vetlla per la millora de les condicions de totes aquestes persones. Els nostres companys disposaran d’una parada on les persones que s’hi apropin podran conèixer les activitats que organitza l’associació i rebre’n informació.