El CFP visita l’escola Àngela Bransuela en la cloenda del projecte CUEME

El CFP visita l’escola Àngela Bransuela en la cloenda del projecte CUEME

Els alumnes de 6èA del centre educatiu van lliurar una aportació solidària a l’entitat i van rebre un diploma d’agraïment

Escola_CUEME1

El passat dimarts 21 de juny el Centre de Formació i Prevenció va visitar l’escola Àngela Bransuela de Mataró per agrair als alumnes de 6èA que haguessin triat a l’entitat per portar a terme el seu projecte d’emprenedoria CUEME. La classe va entregar als dos representants del centre l’aportació simbòlica que van recollir el 20 de maig a la Fira de Mataró venent els seus productes manufacturats i van rebre la felicitació del CFP i un present en forma de diploma com a record d’aquesta col·laboració.

Aquest 21 de juny era l’últim dia de classe i va ser un bon moment perquè els alumnes de 6èA fessin lliurament al Centre de Formació i Prevenció de la seva contribució solidària a l’entitat. En Bernat, president de la cooperativa ABSECOOP (creada per al projecte emprenedor pels propis estudiants) va ser l’encarregat d’entregar el xec que certificava la seva col·laboració amb el CFP. D’altra banda els dos representants de l’associació van atorgar als alumnes un diploma d’agraïment per haver pensat en el Centre de Formació i Prevenció per al seu projecte CUEME.

Escola_CUEME2

Una visita de benvinguda i una de comiat

Aquesta era la segona ocasió en que el sotsdirector del CFP Jordi Mela i el responsable d’Imatge i Comunicació de l’entitat Albert Clopés assistien a l’escola Àngela Bransuela. La primera va servir per explicar als alumnes com funciona l’associació i en quins àmbits treballa i per animar-los a fer aquesta activitat emprenedora. I aquesta darrera s’ha produït per l’acabament del projecte i per donar-se les gràcies mútuament per aquesta relació escola-entitat.

Un projecte d’emprenedoria d’èxit a les escoles

El projecte CUEME arribava aquest any a la cinquena edició amb la participació de quatre escoles mataronines. L’objectiu d’aquesta iniciativa és que l’alumnat pugui conèixer la feina de les associacions i institucions socials de la ciutat i construir la seva pròpia acció solidària. En el cas del Centre de Formació i Prevenció, que hi participava per primera vegada, ha estat una experiència molt gratificant formar part d’aquesta iniciativa en col·laboració amb l’escola Àngela Bransuela.