El CRAE Mas Sant Jordi guanya el concurs de fotografia Redpre

El CRAE Mas Sant Jordi guanya el concurs de fotografia Redpre

El Centre Residencial d’Acció Educativa Mas Sant Jordi ha aconseguit el primer premi al certamen de fotografia Redpre organitzat per CEPS Projectes Socials en la categoria d’educadors

 

El primer concurs de fotografia on-line per a educadors/es i nois/es dels centres inscrits a Redpre (Red de Prevención y Protección) ha triat la fotografia feta per un educador del CRAE com la millor en la seva categoria. Aquesta instantània, anomenada “Volem tocar el cel” on apareixen tres infants que atén el CRAE a la platja i amb les mans pintades amb els colors de l’horitzó, ha estat valorada positivament entre moltes altres propostes.

 

Aquest certamen, organitzat pel Centre d’Estudis sobre la Promoció de la Salut (CEPS), oferia diversos premis pels guanyadors. En el cas de Sergi Conesa, autor de la foto, tindrà a la seva disposició una inscripció com a soci a l’Agrupació Fotografia de Catalunya, que ha estat el jurat d’aquest concurs. A més, també rebrà una beca per participar en un dels cursos que imparteix aquesta entitat.

 

El CRAE, per la seva part, rebrà una col·lecció dels butlletins editats per l’Agrupació, plens de contingut sobre l’art de la fotografia i els seus exponents més emblemàtics. D’aquesta manera els nois i noies del CRAE hi podran fer un cop d’ull i, potser, despertar el seu interès en aquesta temàtica.