El CRAE Mas Sant Jordi rep la visita de la regidora Isabel Martínez

El CRAE Mas Sant Jordi rep la visita de la regidora Isabel Martínez

La responsable de Benestar Social, Convivència i Política Social d’Habitatge del consistori mataroní va assistir al Centre Residencial d’Acció Educativa del CFP

19388417_10158873082170634_3630747331570242853_o

Isabel Martínez, Regidora de Benestar Social, Convivència i Política Social d’Habitatge de l’Ajuntament de Mataró, va venir a conèixer el passat 19 de juliol el Centre Residencial d’Acció Educativa del Centre de Formació i Prevenció. La regidora va visitar les instal·lacions de l’equipament de l’entitat i després va mantenir una reunió amb els treballadors del centre i el director del CFP Jaume Clupés.

La regidora va destacar durant la seva visita la qualitat de l’espai i la bona organització del CRAE, que avui dia està acollint a 20 nens i nenes menors de 14 anys. Isabel Martínez també va parlar una bona estona amb els responsables del CRAE sobre la situació dels locals socials de la ciutat i de la necessitat de trobar noves vies per a poder satisfer la demanda de les nombroses associacions mataronines que reclamen aquests emplaçaments per a desenvolupar la seva feina.

Tot i això, la regidora va explicar als presents que actualment és difícil aconseguir tots els equipaments que es necessiten, tot i que des de la seva regidoria s’està treballant fermament en canviar aquesta situació.