El CRAE oferirà un nou taller somàtic amb cavalls als infants

El CRAE oferirà un nou taller somàtic amb cavalls als infants

Es tracta d’una activitat que ajuda a tractar els bloquejos, les pors i els diferents estats emocionals de les persones mitjançant el contacte físic amb els equins

 

Els nois i noies del Centre Residencial d’Acció Educativa Mas Sant Jordi podran gaudir a partir d’aquesta tardor d’un nou taller amb la presència de cavalls que ja s’ha provat amb altres col·lectius i que aconsegueix millorar la capacitat de resposta i els mecanismes de defensa dels participants. Les responsables d’aquesta activitat, Marta Cirera de Somatic Horse Experience i Meri Milà de Presència Somàtica, van reunir-se amb els responsables del CRAE el passat 28 de setembre per tal de tirar endavant aquesta col·laboració.

 

En aquesta primera reunió es va parlar de les necessitats dels infants i dels possibles efectes beneficiosos que podria tenir el taller. Cal dir que no és una activitat d’equinoteràpia clàssica, ni es tracta només de muntar a cavall, sinó que segons les seves promotores, engloba moltes altres temàtiques com la relació, la confiança i la interacció amb l’animal.

 

La introducció d’aquest taller servirà per a poder oferir als infants del CRAE una activitat diferent, orientada a satisfer les necessitats emocionals pròpies de l’edat en la que es troben. El proper 11 d’octubre seran els educadors del centre els que aniran a visitar les instal·lacions de Somatic Horse Experience, situades a Granollers de Rocacorba (comarca del Gironès) i en les posteriors cites ja aniran acompanyats dels veritables protagonistes, els nois i noies del CRAE.