El director general de la DGAIA visita el CRAE Mas St Jordi

El director general de la DGAIA visita el CRAE Mas St Jordi

Ricard Calvo, màxim representant d’aquest organisme governamental, va conèixer les instal·lacions del centre del CFP i la tasca dels seus treballadors

img_20170216_112142

Ricard Calvo, director general de la DGAIA (Direcció General d’Atenció a la Infància i Adolescència) va assistir el passat dijous 16 de febrer al Centre Residencial d’Acció Educativa  per a visitar l’edifici on s’allotgen els menors que atén el CFP i per a conèixer les impressions dels treballadors de l’associació.

Calvo, que va ser rebut pel director del Centre de Formació i Prevenció Jaume Clupés i pel director i sotsdirectora del CRAE Salvador Arévalo i Irene Cerezo, va mostrar molt interès en els equipaments dels que disposa el centre. El director de la DGAIA va fer un recorregut per les habitacions dels infants i les zones comuns mentre parlava amb els responsables del CFP.

Finalment, Ricard Calvo va mantenir una reunió amb els treballadors del CRAE en la que van contrastar opinions sobre el futur de l’assistència al col·lectiu d’infants a Catalunya. Calvo es va mostrar molt satisfet de la feina que s’està fent des del CFP i va analitzar els possibles canvis i ajustaments que poden fer-se efectius en els propers anys en aquest àmbit.

La visita del director de la DGAIA no és la primera vegada que un càrrec del govern de la Generalitat acudeix al CRAE, ja que l’any 2015 va ser Neus Munté, actualment Consellera de la Presidència de l’executiu català i en aquell moment Consellera de Benestar Social i Família, la que va conèixer el Centre Residencial d’Acció Educativa d’a prop.