El programa SIOAS 2017 tanca amb unes bones xifres d’inserció laboral

El programa SIOAS 2017 tanca amb unes bones xifres d’inserció laboral

La convocatòria d’enguany ha aconseguit que més d’un 70% de participants aconseguís un contracte de treball

 

El programa SIOAS (Serveis integrals d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat i/o malaltia mental) que ofereix el Centre de Formació i Prevenció als seus usuaris i usuàries ha tancat la seva edició 2017 amb uns molt bons resultats. En concret, ha aconseguit un 71% d’obtenció de contractes de feina i un 100% en la consecució d’itineraris laborals per a la consolidació laboral de persones ja en actiu.

 

Dels participants al programa, 7 eren persones desocupades i 3 tenien una feina en el moment d’entrar en la convocatòria. De les 7 desocupades, 5 han aconseguit un contracte en diferents empreses. Els 3 restants en actiu han seguit un itinerari adreçat a la consolidació del seu lloc de treball amb èxit. Cal mencionar també que aquest any el programa SIOAS ha comptat amb més presència femenina, un 70% de les persones participants eren dones.

 

Aquest programa subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu està pensat per a que persones amb discapacitat o problemes de salut mental puguin accedir al mercat de treball. Mitjançant un acompanyament personalitzat, els tècnics del Centre els ofereixen eines per tal d’aconseguir un contracte laboral.