El Servei Prelaboral del CFP amplia els serveis del seu taller de reparació de bicicletes

El Servei Prelaboral del CFP amplia els serveis del seu taller de reparació de bicicletes

El curs de mecànica obre les seves portes a qualsevol persona que vulgui fer manteniment o reparació de la seva bicicleta a un preu molt ajustat

bike-957614_960_720

El passat mes de setembre el Servei Prelaboral del Centre de Formació i Prevenció va iniciar un nou taller de manteniment i reparació de bicicletes protagonitzat pels usuaris i usuàries de l’entitat. Les primeres bicicletes amb les que van treballar els alumnes del taller van ser cedides per diferents entitats i organismes. Quatre mesos després, i davant la bona acollida i la utilitat del curs, els responsables del servei han decidit ampliar la oferta i acollir els vehicles de qualsevol persona interessada en arreglar la seva bicicleta i a més, a un preu simbòlic.

L’empresa d’articles esportius Decathlon col·laborarà amb el Servei Prelaboral oferint peces a preus reduïts pel taller i les persones que s’hi vulguin adreçar només hauran de pagar 5€ més el preu de les peces que s’hagin de reemplaçar per gaudir de la posada a punt del seu cicle. D’altra banda, i per poder oferir un servei encara més professional, properament un mecànic de Decathlon impartirà classes als alumnes del taller i els aportarà la seva experiència en els diferents tipus de reparacions.

Per tant, si teniu alguna bicicleta vella o que estigui en desús, no dubteu en portar-la al Servei Prelaboral del CFP. Ajudareu als usuaris que estan aprenent aquest ofici i a més podreu disposar d’una reparació professional i a un molt bon preu.