El servei prelaboral del CFP i Llibre Actiu acullen nous voluntaris

El servei prelaboral del CFP i Llibre Actiu acullen nous voluntaris

El local del Carrer Muntanya de Mataró comptarà amb la presència de col·laboradors que arriben des de diferents àmbits. Són estudiants en pràctiques, voluntaris d’altres associacions i ciutadans anònims

dfdfdfd

Els responsables del servei prelaboral del Centre de Formació i Prevenció i la llibreria d’intercanvi Llibre Actiu rebran progressivament durant les següents setmanes a diverses persones que s’han ofert a cooperar amb l’entitat. Es tracta de voluntaris que arriben a l’entitat per diferents vies però tots amb el compromís d’ajudar al funcionament d’aquests dos programes.

Per una part el servei prelaboral del CFP va signar recentment un conveni amb la Universitat de Vic perquè una estudiant del Grau d’Educació Social vingui a fer un període de pràctiques a l’associació. Aquesta formació servirà perquè l’alumna pugui acabar de cursar els seus estudis amb aquesta part d’exercici de la seva futura feina sobre el col·lectiu de salut mental.

Per l’altra banda, la llibreria d’intercanvi Llibre Actiu també col·labora amb el projecte LAIA, una iniciativa que té per objectiu acostar els alumnes d’ESO a la realitat laboral per tal de motivar-los en el seu procés educatiu. En aquest cas, és una estudiant de l’Institut Alexandre Satorras de Mataró, la que vindrà a la llibreria per ajudar als usuaris i usuàries que la gestionen.

asasasas

Per últim dos voluntaris, un de la Fundació Hospital i una altra persona per iniciativa personal, també col·laboraran en la organització de la biblioteca. Aquestes dues persones s’encarregaran d’ordenar i fer manteniment del gran volum de llibres que van arribant diàriament a Llibre Actiu.

Amb aquestes noves incorporacions, els serveis del Centre de Formació i Prevenció continuen fomentant la cooperació de la societat civil amb els col·lectius que atén l’entitat