El Servei Prelaboral del CFP inicia un nou mòdul de manteniment i reparació de bicicletes

El Servei Prelaboral del CFP inicia un nou mòdul de manteniment i reparació de bicicletes

Aquesta nova activitat permetrà als usuaris i usuàries del servei augmentar els seus coneixements i competències per a la seva posterior entrada al mercat laboral

bicicletes

El Servei Prelaboral del Centre de Formació i Prevenció va iniciar el passat dijous 15 de setembre un nou mòdul de manteniment i reparació de bicicletes, que s’integra dins la oferta de tallers i cursos que l’entitat ofereix als seus usuaris i usuàries. Aquesta activitat, que ha començat amb la presència de quinze alumnes, té com a objectiu principal ampliar les competències dels seus participants per tal d’augmentar les seves possibilitats d’entrar posteriorment al mercat de treball.

Les primeres bicicletes que han arribat als tallers del CFP per a ser reparades provenen del Centre Residencial d’Acció Educativa de l’entitat, amb donacions dels propis treballadors del centre i de cicles que la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Mataró va cedir al CRAE. Els responsables del Servei Prelaboral també esperen en les properes setmanes aconseguir altres col·laboradors que es prestin a cooperar en el mòdul mitjançant l’abastiment de material o l’oferiment de classes als alumnes.

El taller de manteniment i reparació de bicicletes es farà cada dijous i durarà tot l’any. S’espera que al final del taller, els usuaris i usuàries hagin pogut comprendre millor el funcionament d’un taller de reparació, aprendre nocions de mecànica i acostar-se a la realitat laboral d’aquest ofici.