El SRC Maresme publica el setè anuari de la revista Joglar

El SRC Maresme publica el setè anuari de la revista Joglar

El quadern és un recull de textos propis emmarcats dins una activitat d’escriptura que practiquen els usuaris del servei

portada_joglar-01-01

Aquest proper mes de gener ja tindrem el nou anuari 2016 de la revista Joglar, una publicació feta íntegrament pels usuaris i usuàries del Servei de Rehabilitació Comunitària Maresme. Aquesta revista forma part d’una activitat d’escriptura creativa que durant tot l’any practiquen aquestes persones. El seu contingut, que es va publicant periòdicament al blog d’internet http://revistajoglar.blogspot.com.es/, és recollit a finals de temporada per a la seva impressió.

Des de fa diverses edicions, els artistes del programa artístic per a la integració Alterarte del CFP col·laboren amb la realització de la portada i contraportada de la revista. Aquest any ha estat el torn del nostre company David N’Dongo, que ha triat aquesta il·lustració acolorida en la que apareix una dona per l’anuari d’enguany.

La revista Joglar mostra els interessos i curiositats dels usuaris que participen al taller d’escriptura, ja que són ells mateixos els que escullen els seus propis articles i els desenvolupen. D’aquesta manera poden incentivar la seva expressió literària, la imaginació i la capacitat creativa, aprofundir en els seus coneixement informàtics i alhora, participar en un treball que els vincula amb la comunitat.

Com cada any, un exemplar d’aquesta versió en paper de la revista Joglar serà cedida a la Xarxa Nacional de Biblioteques i en concret a la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró, on estarà a disposició de tothom que la vulgui llegir o consultar.