El taller conjunt d’expressió corporal conclou en una exposició fotogràfica

El taller conjunt d’expressió corporal conclou en una exposició fotogràfica

Persones ateses des del SRC Burriac i integrants de l’Associació de Fibromialgia i  Fatiga Crònica (AFFCEC) de Premià de Mar van realitzar, conjuntament, un taller d’expressió corporal durant el mes de novembre.

Aquestes sessions van comptar amb l’atenta mirada de la fotògrafa Bel González, que les va immortalitzar a través del seu objectiu de forma voluntària. Aquestes imatges han esdevingut una exposició fotogràfica que podeu visitar fins el proper 31 de gener al Centre Cívic de Premià de Mar (Carrer de l’Esperança, 19. Premià de Mar).

El divendres passat la van visitar persones d’ambdós entitats, moltes d’elles participants al taller, juntament amb la Bel i la Berta Clotet, Psicòloga sanitària que va dinamitzar les sessions.

 

La participació a activitats comunitàries, on poder conviure amb persones d’altres col·lectius i empatitzar-hi, compartir experiències i estones de qualitat és vital per la inclusió. Així doncs, celebrem que aquesta col·laboració amb l’associació de Fibromialgia i Fatiga Crònica (AFFCEC) hagi estat possible.

Volem agrair-los la voluntat de fer-ho realitat, així com a la Berta la dinamització de les sessions i a la Bel haver-les fotografiat voluntàriament. També a l’Ajuntament de Premià de Mar pel seu suport. Esperem que sigui la primera activitat conjunta  de moltes!